Cégünkről

Filozófiánk: "A rossz minőség emléke sokkal tovább él, mint az alacsony ár miatt érzett rövidke öröm!"

A Group Trade Kft. a Peter's Caffé kizárólagos tulajdonosaként, valamint kávéfőző gépek és vending automaták bérbeadása és kihelyezése révén vált ismerté.

Dinamikusan fejlődő vállalkozás, 1989 óta működik a hazai kávé értékesítés és kávészerviz szolgáltatások piacán. Tevékenységét országos hatáskörrel, továbbá Ausztriában és Szlovákiában végzi.


Pörkölő és csomagoló üzemünk 1999-ben nyitott meg, ahol a pörkölés tradicionális olasz technológiával történik.


Főbb tevékenységeink:
Minőségi kávék forgalmazása, előállítása, kiskereskedelmi üzletek, vendéglátóegységek, irodák, ipari létesítmények számára.
Egyéni igény esetén egyedi kávék gyártása, kávékülönlegességek, saját márkás termékek előállítása.
Kávégépek és kávéautomaták eladása, bérbeadása, kihelyezése és szervizelése.
Barista képzés OKJ-s minősítéssel.

Alapanyagaink szinte a világ minden nagy kávétermelő vidékeiről - Dél-Amerika, Közép-Amerika, Afrika, India, Vietnam - származnak.
A kávé frissességét a heti rendszerességgel történő pörkölés garantálja.

EHE - A minőség garanciája, azaz Eredeti, Hiteles, Egyedi
A maximális minőség igénye számunkra alapköveletmény, nem áll módunkban középszerűnek lenni, mind a termékeink, mind pedig szolgáltatásaink területén.


A partnerekkel való hosszú távú, eredményes együttműködés keretében szervizünk vállalja karos illetve háztartási kávéfőző gépek, automaták  javítását, igény esetén rendszeres karbantartását. Szervizünkben magasan képzett szakember dolgoznak.


Kávézzon Velünk!Egy kedves Partnerük újságcikke:

Az nem kérdés, hogy a magyar kávéivó nép, az azonban nem mindegy, hogyan vesszük magunkhoz a napi koffeinadagot. Egyre többen figyelnek oda a minőségre, és arra, milyen körülmények között fogyasztják el a kávéjukat.

A menet közben felhörpintett vagy elvitelre kért presszókávé helyett mind többen választják a helyben fogyasztást, megadva a módját az ízek élvezetének. Ehhez persze az is kell, hogy jó kávét, igényesen, jó helyen szolgáljanak fel. Ahol például nem szolgálnak fel egy pohár vizet a kávé mellé, az biztosan nem ilyen, hiszen a víznek a kávé vízhajtó hatása miatt fontos szerepe van. Figyelmes gesztus a kávéhoz adott kis falatka, például gyömbéres keksz vagy házi teasütemény is, az ilyen apróságok sokat számítanak. Természetesen a kávé minősége az első, amire már nemcsak a kávézók, hanem a jobb pékségek is odafigyelnek.

A győr-belvárosi Kenyerecske Boltocskában például a szintén helyi Peter's Café hazai pörkölésű, egyedi kávékeverékeit használják, s nemcsak a szakértő elkészítésre figyelnek, hanem arra is, hogy rendszeresen előrukkoljanak valami újdonsággal a kávészerető vendégeknek. Ezeket az egyedi kávékeverékeket saját maguk fejlesztik a világ minden tájáról beszerzett alapanyagokból, akár hosszas kísérletezés során, de megmaradva az olasz pörkölési technikánál.


A legtöbben persze még mindig eszpresszót isznak, ennek a habjából lehet következtetni a minőségre: ha ez a „crema" sűrű, aranybarna, nem buborékos, akkor elégedettek lehetünk! Egyre népszerűbb a ristretto is, amely afféle „mini gyorsító" – a presszókávé fele –, amit tisztán, cukor nélkül kell inni.

A vásárlók többsége a megszokott kávéját fogyasztja, pedig érdemes kísérletezni; a különböző ízesített szirupokkal – többek között mogyoró, karamell, lime, eper ízűvel – az egyszerű cappuccino is megbolondítható, így akár minden nap egy kicsit máshogy ihatjuk a kedvencünket. Nem beszélve a forró csokiról, amire olyan jól esik betérni a téli hidegben, például elkortyolni egy sűrű narancsos-tejszínhabos változatot, ami igazi téli élmény!

Szeretné kényeztetni magát egy igazi különlegességgel? Kóstolja meg a Bedő Pékség Kenyerecske Boltocskájának kávé- és forrócsoki-különlegességeit, például a selymes krém presszót vagy a melengető fehér forró csokit! Az újdonságokat és akciókat keresse a Kenyerecske Boltocska Facebook-oldalán.

logo